Over Vermaire Reclame- & Adviesgroep

"Het logisch gevolg van beginnen is eindigen."

"Vooruitgang begint bij erkenning."

"Elke stap begint met een intentie"

Het ontstaan

Het ontstaanHet ontstaan

Na zijn carrière gestart te zijn als oprichter en eigenaar van een tennisschool wist Edwin Vermaire al snel dat zijn passie lag bij de commerciële en creatieve wereld. Ook haalde hij veel voldoening uit het delen van zijn kennis met anderen door het geven van trainingen en presentaties.

Na gewerkt te hebben voor een nationale winkelketen, een financieringsmaatschappij, een internationale bank en een creatief productiebureau, was de tijd rijp om zijn enorme ervaring op commercieel, visueel, organisatorisch en trainingsgebied te bundelen in zijn eigen bedrijf.

Het ontstaan van Vermaire Reclame- & Adviesgroep was hiermee een feit geworden.

De ervaring

Visueel adviesDe ervaring

Oprichter en eigenaar Edwin Vermaire heeft gedurende zijn carrière bij vele bedrijven binnen het MKB in de keuken mogen kijken. Naast het zien van goede zaken werd hij ook regelmatig geconfronteerd met de enorme hoeveelheid aan kansen die onbenut bleven. Deze gemiste kansen ontstonden vaak door het bekende fenomeen "bedrijfsblindheid".

Nagenoeg elk bedrijf binnen het MKB heeft in grotere of kleinere mate te maken met bedrijfsblindheid. Of het nu gaat om het verbeteren van visuele, commerciële of organisatorische zaken of het bijscholen van personeel of managers, Edwin Vermaire mag zich gelukkig prijzen met een enorme schat aan ervaring op al deze gebieden. Hij herkent als geen ander de signalen van bedrijfsblindheid.

Naast bovengenoemde eigenschappen heeft Edwin Vermaire zijn sporen ruimschoots verdiend in het creëren, zien en benutten van kansen. Een kwaliteit waarom hij bekend staat.

De werkwijze

Organisatie adviesDe werkwijze

Het komt in de praktijk nog regelmatig voor dat veranderingen bij bedrijven doorgevoerd worden, echter de invloed van die veranderingen op andere processen binnen het bedrijf wordt onderschat. Naar de mening van Vermaire Reclame- & Adviesgroep een gemiste kans. Om hier voor te waken wordt er gewerkt met een "overall" aanpak. Het één kan immers niet zonder het ander.

Om een goede eerste indruk te krijgen van uw bedrijf, en de kansen die er voor uw bedrijf zijn, neemt Vermaire Reclame- & Adviesgroep graag de tijd voor een gedegen en vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek komen uw vragen, en de mogelijkheden die Vermaire Reclame- & Adviesgroep u op het gebied van trainingen, visuele- commerciële- en organisatorische zaken kan bieden, ruimschoots aan bod.

Bij een samenwerking wordt in overleg met u een gedegen stappenplan opgezet zodat u precies weet waar u aan toe bent.