Activiteiten

Wie roept: "Ik ben niet bedrijfsblind", ziet al één kans over het hoofd.

"What you see is what you get"

"Buiten winnen is binnen beginnen"

"Als twee meer bereiken dan één, kan je beter samen één zijn"

"Alles verandert, het enige constante is de verandering"

Commercieel advies

Commercieel adviesCommercieel advies

Hoe kan mijn bedrijf meer omzet genereren? Waar laat ik kansen liggen die ik zelf niet zie? Is mijn concurrent nu zoveel slimmer of doe ik iets niet goed? Allemaal vragen waar Vermaire Reclame- & Adviesgroep een antwoord op kan geven. Vaak liggen de kansen voor het grijpen maar worden deze door onder andere bedrijfsblindheid, niet (meer) gezien.

Een betaalbaar en eerlijk commercieel adviesrapport zal uw ogen weer openen en de weg naar meer succes voor u realiseren.

Visueel advies

Visueel adviesVisueel advies

Wat zien uw klanten bij uw bedrijf?

Is uw logo nog up to date, zijn uw visuele communicatiemiddelen op de rit, is er een website of een digitale nieuwsbrief, en zo ja voldoen deze aan de eisen die uw klanten eraan stellen? Zomaar een aantal vragen die u zichzelf kunt stellen, echter kunt u ze ook beantwoorden? Vermaire Reclame- & Adviesgroep kan die vragen uitstekend voor u beantwoorden. Een visueel adviesrapport waarin alle kansen die uw bedrijf heeft op het vlak van visuele communicatie, in de breedste zin van het woord, is hét antwoord op uw vragen. Natuurlijk kan Vermaire Reclame- & Adviesgroep ook bemiddelen bij verdere uitwerking van de adviezen.

Organisatie advies

Organisatie adviesOrganisatie advies

Elk bedrijf vaart wel bij een gestructureerde interne organisatie. Helaas blijkt uit de praktijk dat dit nog wel eens te wensen overlaat. Veel extra werk en overbodige handelingen tot gevolg. Ook worden in de praktijk nog regelmatig kansen over het hoofd gezien. Deze gemiste kansen ontstaan vaak door de dagelijkse werkzaamheden die onnodig veel tijd in beslag nemen.
Zonde van de tijd en....tijd is geld.

Vermaire Reclame- & Adviesgroep neemt uw interne organisatie, of afdelingen binnen uw organisatie, onder de loep en levert een betaalbaar adviesrapport waarin de kansen voor uw organisatie duidelijk omschreven staan.

De bemiddeling

De bemiddelingDe bemiddeling

Bij het uitwerken van visuele vraagstukken of de productie van de al vormgegeven zaken is het van groot belang dat de juiste pionnen op de juiste plekken staan. Vermaire Reclame- & Adviesgroep heeft een uitgebreid netwerk aan professionals. Van ontwerpers, drukkerijen, art directors, filmmakers, webdesigners, marketing specialisten tot en met tekstschrijvers en meer. Ook zijn er uitstekende afspraken met bureaus die o.a. gespecialiseerd zijn in pensioenen, verzekeringen, administratieve vraagstukken en boekhoudkundige zaken. Natuurlijk werken de met alle partijen gemaakte kortingsafspraken in uw voordeel. Vermaire Reclame- & Adviesgroep is naast uw spin in het web tevens het wakend oog. Die combinatie en de jarenlange ervaring staan garant voor zorgeloze projecten. Een gerust gevoel!

Trainingen

TrainingenTrainingen

Niets is zo veranderlijk als de mens. Diezelfde mens is uw klant en uw klanten bepalen voor een groot deel uw succes. De vraag is nu of u invloed heeft op uw klanten en zo ja‚Ķmet welk middel u de meeste invloed uit kunt oefenen. Eén van die middelen zijn uw medewerkers. Wat kan er aan hen nog bijgespijkerd worden om meer verkoop- en/of managementsuccessen te garanderen.

Om zoveel mogelijk succes te behalen wordt de inhoud van één of meerdere trainingsdagen volledig afgestemd op de behoeften binnen uw organisatie. Door deze aanpak zal een trainingsdag voor velen de ogen weer openen waarna de resultaten een stijgende lijn zullen krijgen.